radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Una prova atlètica permetrà circular gratuitament per l’autopista

Una prova atlètica permetrà circular gratuitament per l’autopista

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 530 0

Ahir es va presentar la 1a Mig Challenge, una prova atlètica que es desenvoluparà al Maresme el proper 24 de maig.

El Challenge es presenta com un repte per a la comarca, però també com una oportunitat captar nou turisme, com reconeix l’alcalde i president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, Josep Maria Juhé. En aquest sentit i per incentivar el descobriment del Maresme entre el públic del Challenge, el consorci ha editat una guia de butxaca amb informació bàsica i propostes d’activitats. A més, també s’han programat un seguit de paquets turístics per tal d’oferir-los als esportives i els seus acompanyants.

La prova, en la que hi participaran 2200 atletes, és una triatlo composada per un recorregut de prop de 2 quilometres nedant a mar obert, davant el municipi de Calella, 90 quilòmetres en bicicleta, entre Calella i el Masnou, i 21 quilòmetres més de cursa a peu, entre Calella i Malgrat de Mar. Com a conseqüència d’aquesta prova, des de les sis del matí i fins a dos quarts de quatre de la tarda es tallarà tota l’N-II al trànsit. Un fet que el gerent del Consell Comarcal del Maresme, Eladi Torres, va admetre que mai no s’havia produït i que ha obligat tots els cossos de seguretat a coordinar-se per evitar el col·lapse. La via alternativa, l’autopista C-32, serà gratuïta durant aquestes hores per garantir la mobilitat a la comarca i voluntaris de les agrupacions de defensa forestal (ADF) seran els encarregats de lliurar uns tiquets a les entrades de les autopistes perquè els conductors puguin travessar els peatges sense pagar. El cost d’aquesta iniciativa el sufraguen el mateix Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella.

El Punt