radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » El nou pont sobre la Tordera part d’un conveni entre la Generalitat i la Diputació de Girona.

El nou pont sobre la Tordera part d’un conveni entre la Generalitat i la Diputació de Girona.

COMPARTEIX-HO
, / 908 0

El president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, i el secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat, Manel Nadal, van signar un conveni on les administracions es comprometen a invertir 31 milions d’euros en els pròxims cinc anys a la xarxa viària de les comarques de Girona.

A través d’aquest conveni s’invertiran vint milions d’euros en cinc anys. La Generalitat n’aportarà quinze i la Diputació, cinc més. Tanmateix, i “de forma extraordinària, va dir el secretari per a la Mobilitat, s’invertiran onze milions més en actuacions concretes a la millora de la xarxa viària.

En aquests paquet extraordinari estan previstes 3 actuacions entre elles la creació d’un nou pont sobre el riu La Tordera, que haurà de substituir el pont que existeix actualment a la zona del Pont del Pixota. Aquests pont és massa estret pel seu funcionament correcte, i ja fa anys que es reclama la seva substitució. En aquesta obra es preveu invertir prop de 5 milions d’€.