radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Nous detinguts a Malgrat per tràfic de drogues, desobediència a l’autoritat i desordre públic

Nous detinguts a Malgrat per tràfic de drogues, desobediència a l’autoritat i desordre públic

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

La Policia Local va detenir la matinada de dissabte un veí de Blanes per presumpte participació en un delicte de tràfic de drogues i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van passar a l’interior del Centre Sant Roc, al passeig marítim, quan agents de paisà van realitzar una vigilància dels moviments del detingut i van constatar que presumptament estava realitzant venda de substàncies estupefaents.

El jove, va ser interceptat i quan estava sent identificat va fugir introduint-se de nou a l’interior del Centre Sant Roc, on els agents van desplegar-se controlant els accessos i finalment van procedir a la seva detenció. El jove portava a sobre diverses dosis de cocaïna disposada per a la venda.

Per altra part, els agents de la Policia Local van ser alertats d’una baralla amb armes blanques a la porta del Centre Sant Roc també el mateix dissabte. Quan van arribar els agents van veure una persona que presentava ferides d’arma blanca als braços i una altra que tenia una navalla a la mà.

Els agents van desarmar aquesta persona i la van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre públic i d’atemptat als agents de l’autoritat. Aquestes detencions es sumen a les 8 que va realitzar la policia fa 1 setmana.