radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política El senat aprova donar més diners pel Pla de Ferroviari de Barcelona

El senat aprova donar més diners pel Pla de Ferroviari de Barcelona

COMPARTEIX-HO
, / 347 0

El ple de la Cambra Alta va aprovar la passada setmana una moció de CiU que insta el Govern a complir amb la dotació econòmica prevista inicialment de 6.135 milions d’euros, per al període 2008-2015, en el Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Barcelona.

La moció, defensada per la senadora i regidora de Calella, Montserrat Candini, suposaria incrementar en 2.100 milions d’euros els 4.000 milions aprovats recentment pel Consell de Ministres per a aquest projecte. A més, la moció insta el Govern a traspassar el servei de rodalies de RENFE a la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, Candini va criticar el vot contrari per part dels senadors de l’Entesa dient assegurant que ERC i ICV perden el seu perfil polític al renunciar a la defensa del servei de Rodalies de Barcelona.