radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Economia El Maresme es promociona al Saló Internacional del Turisme de BCN

El Maresme es promociona al Saló Internacional del Turisme de BCN

COMPARTEIX-HO
, / 330 0

La marca turística Costa de Barcelona-Maresme és present un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que ha començat avui a Barcelona i que estarà obert fins aquests diumenge. L’espai maresmenc està ubicat al pavelló 2, dins l’espai de generic de la Diputació de Barcelona.Per primera vegada, el Consorci de Promoció Turística del Maresme representarà a la totalitat de municipis de la comarca.

Tenint en compte les característiques del SITC, el Consorci vol aconseguir atreure visitants de proximitat.
A banda de donar la guia turística del Maresme, editava fa unes setmanes, els visitants que s’acostin a l’espai de Diputació de Barcelona podran aconseguir regals maresmencs per conèixer alguna de les activitats de lleure que s’ofereixen a la comarca.

Les empreses turístiques de la comarca hi han participat activament i regalaran una sortida en caiac pel litoral mataroní, 10 entrades per visitar Marineland, 2 entrades pel circuit d’aventura de Sta Susanna o 2 passejades d’una hora amb els rucs del Corredor, entre d’altres.