radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Es crea una web per demanar l’eliminació de la via del tren a la costa i convertir la N2 en una via cívica.

Es crea una web per demanar l’eliminació de la via del tren a la costa i convertir la N2 en una via cívica.

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 567 0

Ja ha quedat activada la pàgina web maresme-sense-barreres.com que impulsen els empresaris turístics de la comarca amb el suport de la Fundació Privada Costa de Barcelona Maresme.

En aquesta plana web hi ha el manifest en què es reclama la conversió de l’actual carretera Nacional 2 en una via cívica i alhora la supressió de la via del tren per la costa.

El manifest, que ja compta amb més de 200 persones 162 adheridess, l’associació Costa de Barcelona Maresme esposa la necessitat que el tren arribi amb freqüència i rapidesa a cadascuna de les poblacions costaneres, per a tots els usuaris tan de la comarca com pels turistes que visiten el Maresme. També es demana que es els treballs per a convertir la N-II en una via Urbana per tal de recuperar aquest espai i que cada Ajuntament pugui convertir-lo en una via cívica per al municipi.

El pla de rodalies de Barcelona preveu el desdoblament de la via en el tram entre Arenys i Blanes, però el que reclamen els empresaris turístics és que la via es tregui definitivament de la primera línia de mar, amb un canvi cap a l’interior.

Sobre la N2 encara hi ha falta conèixer les intencions de l’administració pel tram de l’Alt Maresme.

Ràdio Calella / Ràdio Palafolls