radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Un incendi en un pis de Pineda obliga a desallotjar a 4 persones

Un incendi en un pis de Pineda obliga a desallotjar a 4 persones

COMPARTEIX-HO
, / 308 0

Els bombers treballen amb la hipòtesi d’un curtcircuit com a causa més probable de l’incendi d’ahir al matí en un habitatge al barii del Poblenou a Pineda. L’avís de foc es va donar capa tres quarts d’11 del matí, quan els veïns van veure que sortia fum d’un dormitori d’un pis de la 4a planta d’un edifici de l’avinguda Hispanitat.

En el moment de declarar-se el foc no hi havia ningú a casa i posteriorment, ja que el propietari havia marxat poc abans a fer uns encàrrecs.

Tot i que no hi va haver víctimes, el fum, que es va escampar amb rapidessa, va obligar a evacuar als 4 veïns de l’immoble.

El cap de Bombers va explicar que el foc havia estat sufocat en menys de mitja hora, però fins prop del migdia no es va deixar tornar a casa els veïns pel fum. A l’edifici, segons les mateixes fonts, no s’hi va produir cap dany estructural, però sí va provocar una gran expectació i el desviament del trànsit per altres carrers.