radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal ERC de Malgrat es sent menystinguda pel govern català i municipal

ERC de Malgrat es sent menystinguda pel govern català i municipal

COMPARTEIX-HO
, / 623 0

Els republicans denuncien que no han rebut encara resposta sobre les al·legacions que han formulat a l’Àrea Residencial Estratègica, que la Generalitat preveu construir al municipi, on de fet ja s’ha aprovat el primer pas.La formació havia demanat una variació en l’edificabilitat de l’ARE, un projecte que té prevista la construcció de 525 habitatges a la zona del carrer Escultor Clarà, 276 dels quals protegits.

Esquerra demanava la reducció de la densitat edificatòria inicial, i que es destinés l’increment de terreny públic cedit a la construcció d’un centre de dia per a gent gran. Els republicans es lamenten que, als grups de l’oposició no se’ls ha tingut en compte en cap cas i afegeixen que com a regidors de Malgrat es senten “menystinguts” pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.