radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia El govern de PLF aprova les bases per adjudicar les obres del pla Zapatero.

El govern de PLF aprova les bases per adjudicar les obres del pla Zapatero.

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 515 0

Aquests migdia el govern local ha aprovat les bases que han de regir el concurs d’adjudicació de les obres aprovades per l’Estat dins el Fons d’Inversió Local, conegut com a Pla Zapatero.

El nostre municipi rebrà més d’1 milió 400 mil € durant aquests any per tirar endavant 6 projectes, que el consistori va presentar a finals d’any al govern espanyol, i que preveuen la contractació de 121 treballadors, la majoria d’elles persones que actualment estiguin a l’atur. La regidora de Benestar i Promoció econòmica de PLF, Dolors Agüera, explica quins són els punts que es valoraran en l’adjudicació dels projectes.

La contractació, però, no la fa l’Ajuntament directament sinó l’empresa adjudicatària dels projectes.

El projectes previstos per a PLF aquests 2009 són la construcció d’un centre cívic a Ciutat Jardí, amb una inversió d’uns 300 mil€, un local social a St Genís, al costat de les antigues escoles, amb 235 mil €. També al barri de St Maria es farà l’habilitació de la Masia de Can Batlle com a centre juvenil amb la inversió de 460 mil € i la millora i ampliació de l’accés al camp de futbol. St Lluís té dos projectes; el primer la creació de la pista poliesportiva descoberta al costat del Figuerassa Arena i les millores de l’accessibilitat de l’Avd del Mar amb una inversió aprovada de 230 mil €.

El projectes s’adjudicaran en breu, ja que la previsió del consistori és que les obres dels 6 projectes comencin el proper dia 14 d’abril per tal de poder tenir-les finalitzades a finals d’any, tal i com marca les bases de les ajudes estatals.