radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Descomptes als peatges de l’autopista C32 pels maresmencs el 2010.

Descomptes als peatges de l’autopista C32 pels maresmencs el 2010.

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 617 0

El consens adquirit la setmana passada pels cinc grups que formen la Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal del Maresme comença a donar fruits. Els portaveus dels cinc grups polítics van aparcar diferències i van aconseguir parlar amb una sola veu en la reunió que van mantenir ahir dimarts amb el Secretari General de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal, per tractar qüestions relacionades amb la mobilitat de la comarca.

De la reunió el Consell Comarcal del Maresme , ha esgarrapat el compromís del secretari per a la Mobilitat, perquè ‘no més enllà del 2010’ els residents d’aquesta comarca gaudeixin de descomptes en tots els peatges de l’autopista C-32, al seu pas pel Maresme.

La bonificació, de la que encara es desconeixen els detalls, es mantindrà fins que hi hagi una alternativa al trànsit de la carretera N-II. Ho ha explicat el president del CCM, Josep Jo.

Un cop es tingui enllestida la via alternativa a la N2 s’estudiarà la implantació d’un nou model de peatges que fixi el preu d’una manera sostenible mediambientalment, és a dir, en funció de les emissions dels vehicles o del nombre d’ocupants de cada cotxe.

Aquests compromís es part d’un acord de mobilitat a la comarca del Maresme que inclou altres mesures i posa l’atenció tan al transport privat com també el públic, com confirma el mateix Jo.

De la via alternativa a la N-II al seu pas pel Maresme encara falta conèixer quin pot ser el traçat a la zona nord de la comarca que encara s’està estudiant.

Capgros / Ràdio Palafolls / ACN