radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Els mossos detenen a una parella a Blanes per diferents robatoris.

Els mossos detenen a una parella a Blanes per diferents robatoris.

COMPARTEIX-HO
, / 492 0

Els agents van detenir divendres passat una parella a Blanes, tots dos de nacionalitat britànica i d’entre 20 i 38 anys ,com a presumptes autors de dos robatoris amb força, un delicte de furt, un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle, un delicte de danys i una falta d’estafa.
Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes que va decretar-ne l’ingrés a presó.

Els fets es remunten al 9 de febrer, quan van detenir l’home en relació a un robatori en una botiga d’informàtica, del qual va quedar en llibertat. Tot i això, els investigadors van continuar fent indagacions perquè sospitaven que l’home podria haver comès altres furts. Es va localitzar la furgoneta que havia usat suposadament per cometre el robatori i se’l vincula amb un assalt a una altra botiga de Blanes, el 8 de febrer. La recerca de la furgoneta va desembocar en la troballa de la còmplice i, a més de 2.500 euros, dels quals no van saber dir la procedència.

Se sospita que els haurien robat en un càmping. Després de les indagacions es van poder aclarir tres casos més i se’ls relaciona amb el robatori de pertinences d’una treballadora d’un supermercat de Blanes, un robatori amb força dins un vehicle a Lloret i intentar entrar en un establiment comercial.

Diari de Girona