radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal El Maresme vol peatges ‘tous’ a la C-32 mentre duri la construcció de l’alternativa a la N-II

El Maresme vol peatges ‘tous’ a la C-32 mentre duri la construcció de l’alternativa a la N-II

COMPARTEIX-HO
, / 515 0

Els partits polítics amb representació al Consell Comarcal del Maresme (PSC, CiU, PP, ERC, i ICV) demanaran a la Generalitat, de forma unitària, una bonificació dels peatges de l’autopista C-32 pels veïns de la comarca mentre durin les obres de construcció de la via alternativa a l’actual carretera N-II.
La mesura, si és acceptada, es començaria a aplicar en el moment que es pacti com serà aquesta nova carretera, encara en fase d’estudi. L’alcalde de Mataró i representant del PSC a la Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal, Joan Antoni Baron, que és qui ha fet la proposta, assegura que la comarca necessita un nou model de mobilitat ‘de garanties’ que actualment, diu, no permet la carretera N-II.