radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Creu Roja cerca nous socis per a l’entitat

Creu Roja cerca nous socis per a l’entitat

COMPARTEIX-HO
, / 315 0

Amb aquesta intenció ha començat una campanya de captació de socis entre els habitants de Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Fogars de la Selva.

Creu Roja a la zona té més de 2000 socis que ajuden amb les seves aportacions a tirar endavant les activitats de l’entitat. Per això Anna Rabassa, responsable de Creu Roja Alt Maresme, explica que els socis són un pilar important del finançament de les iniciatives de la institució.

Aquesta campanya està adreçada a tots els habitants d’aquestes poblacions que rebran una trucada on se’ls informarà de les possibilitats de col·laboració amb la institució.

La campanya de captació de Creu Roja té una doble vessant, la primera vincular més la població amb les activitats de la Creu Roja, i alhora, aconseguir més recursos per millorar els serveis que actualment ofereix la institució.
Rabassa explica que és pot col·laborar amb l’entitat dirigint-se a qualsevol seu local de Creu Roja o bé trucant al telèfon general. La quota de soci es situa en uns 30€ anuals, tot i que qualsevol aportació és benvinguda.

Creu Roja té seus a Malgrat, Calella, Tordera, tot i que la central de l’Alt Maresme es troba a peu de la N2 a Pineda