radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Esports Contundent victòria de l’Amateur A a casa contra el Blanes B.

Contundent victòria de l’Amateur A a casa contra el Blanes B.

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

El palafolls no va tenir rival dissabte al palaestadium en un parit que els jugadors entrenats per Lluís Puigdomenech es van endur amb facilitat. L’amateur A va golejar a un Blanes tocat, per 6 a 0. De fet els blanencs, a la segona part i amb el 3r gol local ja es van enfonsar i l’Amateur va accentuar el seu domini. Els gols palafollencs els van marca Jaime, Ruper, Dani, Fabian i 2 de Jose Maria.
L’altre equip amateur de PLF descansava aquesta jornada, a l’igual que el cadet.

L’aleví va aconseguir remuntar un partit que tenia quasi perdut. Al final es van imposar per 4 a 2 a l’Arenys de Mar. El porter dels palafollencs va aturar un penal quan els arenyencs guanyaven 0 a 2 i a partir d’aquí el PLF va començar la remuntada amb 3 gols de Jonhathan i un a de Zaki.

El juvenil va caure al camp del Lloret per 4 gols a 1.

A les categories inferiors, important victòria del Benjamí B a casa contra el Breda per 12 a 1, amb 4 gold de Noel. També victòria del Prebenjamí A i B. L’A a casa del Caldes per 0 a 3 i el B a casa del Riells per 0 a 2, amb gols de David i Pol.

En futbol Sala, el St Lluís no va poder evitar la remuntada de l’Orrius. Els palafollencs guanyaven al mínut 5 per 2 a 0, però l’Orrius va reaccionar fins empatar el partit. Al final de la 1a part els palafollencs es van tornar a avançar al marcador, però en la segona part l’Órrius va aproftar els errors del St Lluís per imposar-se finalment per un 4 a 7, tot i que va jugar els últims minuts sense el porter titular.

El Sta Maria, per la seva banda, també va perdre a la pista del St Julià de Ramis per un ajustat 7 a 6. De fet ha passat el mateix que amb el St Lluís, ja que els palafollencs guanyaven a la mitja part per 2 a 4. A partir d’aquí el St Julià ha empatat i ha encapçalat el marcador, fins que a falta de 3 minuts pel final , el St Julià marcava el definitiu 7 a 6.