radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Un conductor begut destrossa mobiliari urbà a Malgrat

Un conductor begut destrossa mobiliari urbà a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 395 0

Aquest dilluns al migdia, el conductor d’un vehicle s’ha endut pel davant una paperera i un senyal de trànsit carrer de Girona de Malgrat de Mar.
Segons han explicat diversos testimonis dels fets a Malgrat Confidencial, l’individu venia fent ziga-zagues pel carrer amb el seu vehicle (una furgoneta de grans dimensions) fins que n’ha perdut el control. Ha estat llavors quan el vehicle s’ha enfilat a la vorera i ha destrossat la paperera i el senyal que hi ha just en un pas per a vianants.

El conductor no ha parat el vehicle immediatament sinó que ho ha fet uns metres més endavant, en un petit descampat pròxim al pavelló esportiu Germans Margall. La Policia Local, alertada dels fets, li ha practicat la prova de l’alcoholèmia. Després de comprovar que superava amb escreix la taxa permesa, se li han aplicat les diligències corresponents per un delicte contra la seguretat del trànsit i l’ha posat en llibertat.
L’individu, veí de Malgrat de Mar i de 32 anys d’edat, també haurà de pagar els desperfectes que ha causat al mobiliari urbà.

Malgrat Confidencial