radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Esports L’amateur A guanya al Palamós per 0 a 3.

L’amateur A guanya al Palamós per 0 a 3.

COMPARTEIX-HO
, / 449 0

Desplaçament complicat, però ben resolt de l’Amateur A. Els palafollencs es van imposar amb claredat als empordanesos per 0 a 3 al camp del Palamós. Els gols els van fer Ruper, Jaime i l’últim en pròpia porta.

L’infantil palafollenc no va poder passar de l’empat a casa contra el Calella. Al final dels 90 minuts, PLF 1 Calella, 1.

L’aleví es va poder imposar a casa del Pineda per un ajustat 2 a 3 amb gols de Jonathan, Salazar i Zaki.

En les categories inferiors de futbol 7 els diferents equips han jugat amistosos contra les categories inferiors de l’Espanyol. El Benjamí es va imposar per 4 a 8, amb 6 gols de Sergi i els gols de Gerard i Iker. El benjamí B va guanyar als pericos per 2 a 5, amb gols d’Adrià, Arnau. Noel i doble diana d’Oscar.