radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Carme Ruscalleda presenta el cataleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme

Carme Ruscalleda presenta el cataleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

El cataleg, editat pel Consell Comarcal del Maresme, recull un total de 53 productes típics de la comarca que tenen un procés de producció o d’elaboració de qualitat. L’objectiu és donar a conèixer aquests productes i ajudar els productors en la seva comercialització.

En el decurs de la presentació del catàleg, que es farà dilluns al Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar, la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda oferirà una xerrada sobre “La rellevància que tenen els productes de la terra i els elaborats artesanalment en la gastronomia del Maresme”.

A l’acte hi assistiran l’alcalde d’Arenys de Mar Ramon Vinyes, el conseller de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme, Bernat Costas, el president de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona Teo Romero i el president del Consell Comarcal del Maresme Josep Jo que farà la cloenda de l’acte oficial.

En acabar hi haurà un tastet d’alguns dels productes inclosos en el catàleg.