radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Acompanyar a la policia en els controls d’alcoholèmia a canvi de la pena de presó

Acompanyar a la policia en els controls d’alcoholèmia a canvi de la pena de presó

COMPARTEIX-HO
, / 478 0

La Policia Local de Malgrat de Mar ofereix que, una persona condemnada per un positiu d’alcoholèmia, conscienciï a altres conductors com a mesura alternativa a la pena de presó. Aquesta és una experiència pilot que amplia el ventall de serveis a la comunitat als quals poden optar aquells conductors de l’Alt Maresme que hagin comès un delicte de poca gravetat, i que no siguin reincidents, per commutar la pena de presó imposada pel jutge. Els que ho sol·licitin podran acompanyar els agents de la Policia Local de Malgrat de Mar en els controls d’alcoholèmia que organitzin per informar a la resta de conductors de la seva situació i conscienciar-los sobre els riscos de conduir sota els efectes de l’alcohol.