radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home General Detingut un palafollenc per intentar robar un cotxe i causar desperfectes a dos vehicles estacionats.

Detingut un palafollenc per intentar robar un cotxe i causar desperfectes a dos vehicles estacionats.

COMPARTEIX-HO
, / 386 0

Dissabte a la matinada i gràcies a la col·laboració dels veïns la policia local de PLF va detenir un jove de 29 anys i veí del municipi com a presumpte autor de l’intent de robatori d’un vehicle i causar danys en 2 altres vehicles aparcats.

Segons fonts policials, els veïns van alertar als agents pels volts de les 3 de la matinada en sentir sorolls i terrabastalls al carrer Pompeu Fabra de PLF. En arribar els agents van detenir al presumpte autor dels danys als vehicles i de l’intent de robatori d’un altre vehicle. Ho explicava el cap de la policia local, Marc Penya, qui destaca la col·laboració ciutadana en la detenció del jove.

El detingut, que viu a PLF des de fa uns mesos, va passar diumenge a disposició judicial.