radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal S’adjudiquen les obres per eliminar el pas a nivell del Molí Vell.

S’adjudiquen les obres per eliminar el pas a nivell del Molí Vell.

COMPARTEIX-HO
, / 322 0

Aquests és l’últim dels passos a nivell que encara quedaven dins el terme municipal de Malgrat de Mar, després de la desaparició dels passos de la cooperativa agrícola i el del carrer Abat Oliva.

Adif va confirmar ahir que ja s’han adjudicat les obres per eliminar aquests pas del Molí Vell que dóna accés a la platja i als campings de desembocadura del riu Tordera. Segons el gestor d’Infrastructures les obres es faran per 2 milions 3 00 mil €, menys del que s’havia pressupostat en un primer moment.

El projecte inclou la construcció d’una variant de la carretera BV-6001, que connecta Malgrat amb Blanes, un pas enlairat per als vehicles per salvar l’estructura ferroviària, una rotonda i l’adequació de dos camins pavimentats d’accés.

Adif destaca que l’actuació, que fa anys que s’espera, «té com a objectiu incrementar la seguretat de vehicles, vianants i circulacions ferroviàries».

El que ja s’està últimant a Malgrat és l’acabament del pas subterrani que connectarà el carrer Abat Oliva i la zona de les fàbriques de Malgrat, un projecte que s’ha enderrarit considerablement i que podria finalitzar el proper mes de febrer. Un cop comenci a funcionar aquests nou pas, els carrers de la zona patiran canvis en el sentit de circulació.

Ràdio Palafolls / El Punt