radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Home Comarcal Detenen a Tordera els lladres d’un bar a Maçanet.

Detenen a Tordera els lladres d’un bar a Maçanet.

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

Dos encaputxats van entrar dilluns cap a les dotze de la matinada en un bar de l’avinguda Catalunya de Maçanet de la Selva. Després d’esbotzar la persiana del local i forçar la porta, van entrar al bar, on van rebentar la màquina escurabutxaques.

Tot i això, com relata una de les cambreres al Diari de Girona, “l’alarma va sonar i no es van emportar res”.

Els lladres van ser detinguts més tard a Tordera gràcies a la feina del propietari del bar, que “viu al mateix edifici i que va baixar en sentir un cotxe que fugia. L’home va poder seguir el cotxe i prendre el número de la matrícula, cosa que va facilitar la seva detenció.

Durant el matí d’ahir, es va retirar la màquina escurabutxaques del bar i se’n va reposar una de nova. Al bar, situat al centre de la població, tothom parlava d’aquest intent de robatori frustrat gràcies a l’alarma. La cambrera va explicar que aquesta és “la tercera ocasió en sis mesos que intenten robar”.
Diari Girona