radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Esports Doble victòria en el bàsquet palafollenc.

Doble victòria en el bàsquet palafollenc.

COMPARTEIX-HO
, / 338 0

 

Tan els nois com les noies han guanyat aquests cap de setmana els seus partits. Els nois, més irregulars, han aconseguit imposar-se al Roses per un contundent 78 a 46 al Palauet de PLF. Ara, els nois d’Eloi Alargé són 9s a la taula i la propera setmana jugaran contra el Roses, que ocupa la 6a posició.

Les noies ens tenen més acostumats a la victòria, i una setmana més han guanyat a la pista del Llagostera per 63 a 61. Les noies continuen amb un balanç molt positiu ja que han perdut 2 partits en el que va de campionat, les dues derrotes contra el mateix equip el Bescanó, que continua líder. Ara les de PLF són segones i aquesta propera jornada s’enfronten a l’Amer, 11es classificades, o el que és el mateix penúltimes de la taula.

Els Cadet Masculí, dels més petits del club, van tornar a caure, ara a la pista de l’Hostalric i la propera setmana juguen contra el quart classificat, en Caldes.