radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Microcrèdits pels emprenadors del Maresme

Microcrèdits pels emprenadors del Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 462 0

Els emprenedors maresmencs podran accedir a crèdits a baix interès gràcies al conveni signat entre el Consell Comarcal del Maresme i MicroBank, el banc social de la Caixa. L’acord estableix la col•laboració entre ambdues entitats per a la concessió de microcrèditsEl criteri de concessió dels microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona i viabilitat dels projectes a finançar, podent accedir a ells clients mancats de les garanties i avals requerits pel sistema financer tradicional. El banc ha finançat més de 25.000 projectes des de l´inici a través de les seves tres línies d´activitat.

Així, dins aquestes ajudes, hi podem trobar els Microcrèdits Socials tenen una quantitat límit de 15.000 euros, centrats en la creació d´activitat productiva, els Microcrèdits Financers, per una quantia límit de 25.000 euros, que donen recolzament a l´autoocupació i els microempresaris, i l´Ajuda Familiar, que facilita l´accés al finançament dels col•lectius amb recursos limitats

Ràdio Arenys