radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » L’Estat aprova els dos projectes de Malgrat al Pla Zapatero

L’Estat aprova els dos projectes de Malgrat al Pla Zapatero

COMPARTEIX-HO
, / 663 0

El Ministeri d’Administracions Públiques de l’Estat ha aprovat el finançament dels dos projectes presentats per l’Ajuntament de Malgrat de Mar per acollir-se al Fons Estatal d’Inversió Local, el conegut com a Pla Zapatero.

Així s’ha aprovat el finançament per als dos projectes sol·licitats: el de la construcció del nou camp de futbol municipal i el de les obres de condicionament de l’entorn del pavelló Germans Margall.El projecte del camp de futbol està pressupostat en poc més de 3 milions d’euros i el de l’entorn del pavelló Germans Margall en uns 150 mil euros. La licitació de les obres s’haurà d’iniciar abans d’exhaurir-se el termini d’un mes des de la publicació d’aquesta resolució d’autorització.

Precisament, l’equip de govern de PLF va anunciar ahir que ja té a punt 5 dels 6 projectes que vol presentar a aquestes ajudes estatals. Segons es va anunciar en el seu dia, els projectes que es presentaran tenen a més projectes substituts per tal de poder gaudir de tots els diners previstos al nostre municipi. Una xifra que ronda el milió 400 mil €. El termini de presentacions de projectes s’esgota el proper dia 24 d’aquests mes.