radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Esports El femení de bàsquet torna a guanyar, i es col·loca a una victòria de les líders.

El femení de bàsquet torna a guanyar, i es col·loca a una victòria de les líders.

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

Les noies del bàsquet palafollenc, que sols han perdut dos partits en el que va de campionat, van retrobar-se amb la victòria en el seu enfrontament a casa contra el Bescanó C. Les palafollenques van ser molt superiors com demostra el marcador, 59 a 33 , 26 amunt per les noies entrenades per Cristòbal Roa, que amb aquesta victòria es situen segones a la classificació a sols una victòria de les líders del campionat, el Bescanó A, que de fet és l’únic equip que ha guanyat a les palafollenques, tan a l’anada com a la tornada.

El masculí va caure al Palauet contra el St. Joannenc. Els nois entrenats per Eloi Alargé no van poder amb un rival directe a la taula. Després de la derrota, els palafollencs ocupen la 12a posició amb 5 victòries i 9 derrotes.

Els nois acabaran la 1a volta la propera setmana també a casa contra el Roses.

El cadet va ser derrotat a la pista del Palafrugell per 70 a 20 i continuen cuers de la taula.