radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Un incendi en un domicili de Tordera causa 2 ferits lleus.

Un incendi en un domicili de Tordera causa 2 ferits lleus.

COMPARTEIX-HO
, / 391 0

 Un incendi en una casa aquest dissabte al matí a Tordera ha causat ferides lleus a dues persones, segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament. El foc s’ha produït poc abans de tres quarts d’onze del matí en un casa de dues plantes situada al número 13 del carrer Nard, a la urbanització Mas Móra de la localitat. Les flames han cremat el fals sostre de l’immoble i, com a conseqüència, dues persones han patit ferides lleus. Una de les dues persones ferides ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Blanes per una petita intoxicació de fum.

 ACN