radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat farà, 10 dies després que PLF, les seves jornades gastronòmiques del Fesol del Ganxet.

Malgrat farà, 10 dies després que PLF, les seves jornades gastronòmiques del Fesol del Ganxet.

COMPARTEIX-HO
, / 437 0

Les Jornades d’enguany, que arriben a la seva 5a edició, es presenten el proper 3 de desembre amb un acte a La Barretina presidit per l’alcaldessa, Conxita Campoy, i que inclourà una xerrada que porta per títol “El valor nutricional del fesol del ganxet”. La presentació es farà a les 7 de la tarda i oferirà un tast de plats amb el fesol com a protagonista i cuinats pels 6 restaurants participants en les jornades d’aquest any.
Aquests establiments oferiran del 3 al 21 de desembre diferents plats amb el fesol del ganxet com a principal ingredient.

Una de les novetats d’aquestes jornades d’enguany serà el sorteig de 30 menús, que es farà a la Fira de Sant Nicolau de la festa major petita d’hivern de Malgrat el proper 6 de desembre.

En el certamen també es farà una exposició i venda de productes de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí, així com una passejada pel Pla de Grau amb el tricu-tricu.

Les jornades gastronòmiques de Malgrat arriben 10 dies després de les primeres celebrades al nostre municipi, dedicades també a les Mongetes del Ganxet.