radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Una noia de 14 anys mor atropellada pel tren a Hostalric.

Una noia de 14 anys mor atropellada pel tren a Hostalric.

COMPARTEIX-HO
, / 380 0

Els Bombers han informat de l’atropellament de tren mortal d’una jove de 14 anys, a Hostalric, cap a les 10 del vespre.
La persona morta, veïna de Tordera, anava amb un grup de persones i ha mort en intentar travessar la via sense adonar-se que venia un altre tren, pel que els bombers han confirmat que es tracta d’un atropellament accidental per part d’un Talgo que anava en direcció França.

Per tot plegat la circulació de Renfe s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la circulació fins als volts de les 03.00 hores de la matinada, hora en la que s’ha restablert la circulació de combois en la línia interior .