radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Societat Els Bombers fan una quarantena de sortides al Maresme aquests cap de setmana pel vent i la pluja

Els Bombers fan una quarantena de sortides al Maresme aquests cap de setmana pel vent i la pluja

COMPARTEIX-HO
, / 362 0

Els Bombers de la Generalitat han dut a terme des de les 4 de la matinada fins les 8 del vespre de diumenge un total de 575 serveis derivats de l’episodi de vent i pluja que han afectat la major part de comarques catalanes. Al Maresme, s’han realitzat el una quarantena de sortides, però no ha estat la comarca més afectada.

La major part d’aquestes actuacions s’han realitzat a les comarques del Baix Camp (108) i el Tarragonès (81), on les fortes pluges han anat acompanyades de ràfegues intenses de vent i han produït nombrosos desperfectes materials.
Tot i així, el Maresme ha estat la 3a comarca amb més sortides juntament amb el Vallés Occidental, amb una 40a d’actuacions dels bombers.
A PLF, segons informa la Policia Local, les continues pluges no han provocar problemes destacables al municipi ni s’ha hagut de fer cap sortida especial, tot i que la pluja va provocar l’acumulació d’aigua en les punts habituals dl nostre municipi.
A Malgrat de Mar, on han caigut des de divendres prop de 55 l/m2, diumenge al matí, agents de la Policia Local de Malgrat i els Bombers s’han hagut de desplaçar fins al Passeig Marítim per retirar una palmera que s’havia trencat degut al vent.