radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Avui comencen les activitats del Somriure per Chiapas a Pineda.

Avui comencen les activitats del Somriure per Chiapas a Pineda.

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

Les activitats solidàries de la trobada Somriure per Chiapas es posen en marxa avui amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana a la biblioteca Serra i Moret de Pineda. Aquest any l’associació GONG celebra el desè aniversari de la trobada, que va néixer inicialment per donar suport al poble camperol de Chiapas, a Mèxic. A partir del 2003, però, es van ampliar els projectes i els territoris de cooperació i es comença a participar en actuacions a l’Argentina i Colòmbia.
El programa d’actes del Somriure per Chiapas 2008 inclou un ampli ventall d’activitats culturals, educatives i lúdiques, entre les quals destaquen l’actuació del còmic mediàtic Toni Albà, el diumenge dia 9 a la plaça de les Mèlies, una fira de l’intercanvi i un dinar solidari també a la mateixa plaça pinedenca

El Punt