radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General El Cap de PLF no es començarà a fer fins l’any que ve com a mínim.

El Cap de PLF no es començarà a fer fins l’any que ve com a mínim.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 506 0

El nou centre sanitari de PLF no es començarà a construir fins a finals del 2009. Aquesta és la data amb la que compta el consistori palafollenc en aquests moments.

El regidor de Salut de l’Ajuntament de PLF ho ha avançat aquests matí al programa Tot A Punt. Rueda assegura que els tràmits propis del consistori estan a punt d’acabar-se i que llavors serà la conselleria qui haurà d’actuar.

Ara fa un any l’alcalde de PLF, Valentí Agustí es reunia amb la consellera de salut; Marina Geli, per tal d’avançar en les negociacions per dotar a PLF d’un nou ambulatori, amb més consultes i amb servei 24h. D’aquella reunió l’alcalde de PLF va explicar que el nou cap podria començar a funcionar durant el 2009.

De fet l’alcalde de PLF argumentava l’any passat que no hi havia urgència en l’inici de les obres ja que el servei del CAP actual encara era correcte.

El nou centre, que estarà ubicat al costat del futur IES, a la zona de Can Xaubet, estarà obert 24h amb servei mèdic i d’infermeria així com ampliació d’alguns serveis que ja s’ofereixen actualment.

Sobre la possibilitat que PLF aculli l’hospital lleuger, que la conselleria podria projectar a la zona de l’Alt Maresme, per tal de descentralitzar serveis dels hospitals comarcals de Blanes i Calella, Rueda assegura que aquesta idea s’ha refredat. Segons Rueda ho demostra el fet que ara es plantegi un nou hospital a Calella.

Aquests hospital lleuger pretenia oferir serveis hospitalaris sense necessitat d’internalització, és a dir sense llits, i hi havia diferents poblacions interessades en acollir aquesta instal.lació, com Tordera, Pineda o PLF.