radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat Es posa la coberta de l’annex del casal d’avis de St Lluís.

Es posa la coberta de l’annex del casal d’avis de St Lluís.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 481 0

Després d’uns mesos en els que les obres han estat aturades, aquests dies s’està cobrint l’annex que el consistori palafollenc està realitzant al costat del Casal de l’Avi de St Lluís, a l’antiga fàbrica el Forroll.En el passat ple municipal del mes de maig es va aprovar el canvi de destí d’una partida pressupostària de 84 mil € prevista per als vestuaris del Figuerassa Arena, que ra es destinen a acabar aquestes obres que van començar el mes de maig del 2007, i que després es van aturar.

L’annex, que s’utilitzarà per a les activitats que organitza el casal de l’avi del barri, s’estén a l’ala esquerra de l’antiga fàbrica, just a tocar del bar que l’entitat ostenta al propi Casal de l’Avi.

Aquesta ampliació ha estat molt reivindicada pels avis de l’entitat per tal de tenir un espai propi on desenvolupar les activitats que realitza des de la seva fundació fa més de 3 anys, i consistirà en construir una cúpula metàl·lica sobre pista exterior que hi havia al casal de l’avi, per tal de deixar-la tancada i creant una nova sala polivalent.
Segons s’explicava en el seu dia, un cop acabada la sala s’habilitarà una nova terrassa exterior per tal que continuï existint un espai a l’aire lliure per poder muntar la terrassa del bar del casal i organitzar activitats exteriors.

Les obres són dirigides per Josep Llobet, el mateix equip d’arquitectes que ja han realitzat altres fases de la remodelació de l’antiga fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís, lloc on es troba el casal de l’avi o també aquesta emissora.