radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Esports Les noies del bàsquet encadenen la tercera victòria consecutiva davant l’Amer.

Les noies del bàsquet encadenen la tercera victòria consecutiva davant l’Amer.

COMPARTEIX-HO
, / 372 0

Aquests cap de setmana les noies han confirmat el seu bon moment de joc i resultats. Ho han fet imposant-se clarament a l’Amer-Hipra per 24 a 58 a la pista de les gironines. La diferència de punts, 34 amunt per les palafollenques demostra que les noies entrenades per Cristóbal Rua, estan en un bon moment encadenant 3 victòries seguides, en les 4 jornades disputades fins ara. Amb aquests balanç de 3 victòries i una derrota les palafollenques són 3s a la general, rera el Llagostera i el Malgrat 2000.
Els nois van caure a la pista del Blanes per 28 punts de diferència, 81 a 53. Els blanencs són líders imbatuts de la categoria, i compten amb jugadors amb experiència en categories superiors.

El PLF ocupa ara l’última posició a la taula, però és l’únic equip que ha jugat sols 3 partits, i no 5 com la resta. Dels 3 encontres disputats, els nois de CB PLF sumen 2 derrotes i una victòria.

Tampoc el cadet palafollenc va poder imposar-se aquest cap de setmana a la pista de l’Anglès. Els palafollencs van perdre 56 a 44, una derrota amb regust agredolç, pel paper dels jugadors palafollencs, que ha millorat en les últimes jornades.