radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » Cap persona ha presentat encara una sol.licitud per a un dels 20 pisos de protecció oficial de PLF.

Cap persona ha presentat encara una sol.licitud per a un dels 20 pisos de protecció oficial de PLF.

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 604 0

Una setmana després de posar en marxa el nou procés d’adjuducació dels 20 pisos de protecció oficial que no es van poder vendre en la primera fase del mes d’agost, encara no hi ha hagut cap sol.licitud per aconseguir-ne un.

De fet segons ha pogut saber aquesta emissora, sols una 15a de persones s’han apropat a les oficines de l’Ajuntament per interessar-se per les noves bases del concurs, però encara cap ha presentat formalment la seva sol·licitud.

Tot i això, cal recordar que per una banda per presentar-se al concurs cal aportar tot un seguit de documentació, que a vegades és complicat d’aconseguir i per l’altra banda que el procés de sol.licitud és obert encara fins a mitjans del proper mes de novembre.

Els 20 pisos de protecció oficial són part de la promoció de 32 habitatges que es construeixen al costat de la biblioteca municipal, i que no es van vendre tot i la 70a de persones que van participar en el primer sorteig, a mitjans d’agost d’aquests any.
Segons va assegurar el consistori, la raó principal és que les entitats bancàries ha estat molt més primmirats a l’hora de concedir préstecs hipotecaris, i per això molts dels primers sol·licitants han hagut de renunciar als pisos que tenien adjudicats.

Les bases d’aquests nou procés es poden consultar a internet o bé recollir-les a les oficines municipals; a la Pl. Major de PLF.