radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura Últimes places per a la sortida cultural a Món St. Benet el dia 25 d’octubre

Últimes places per a la sortida cultural a Món St. Benet el dia 25 d’octubre

COMPARTEIX-HO
, / 427 0

L’ajuntament informa que la sortida cultural al Món St. Benet és a punt de tancar les seves inscripcions i que encara queden algunes places disponibles.

La sortida prevista pel proper dissabte dia 25 d’octubre té un cost de 16€ per persona, que és el preu de la visita guiada.

El món St Benet està situat a St. Fruitós del Bages, prop de Manresa i inclou 4 espais a visitar; el monestir considerat com un dels conjunts medievals més importants de Catalunya, el centre d’investigació alimentària Alícia, la fàbrica, una antiga colònia reconstruïda, i un hotel.

En la sortida palafollenca es visitarà el monestir, que a banda dels propis atractius medievals, cal destacar les reformes introduides l’any 1907 per la familia del prestigios pintor Ramon Casas, que va adquirir el monestir I va encarregar la reforma a l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadalfach.

La sortida cultural corresponent al mes d’octubre es farà el dia 25 a 2/4 de 8 del matí des de la plaça de les Valls d’Ax, i les persones que vulguin apuntar-s’hi ho poden fer al MiD, a la pl. del fòrum Palatiolo del nostre municipi.