radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Esports Les noies de bàsquet guanyen de 2 al Bescanó C.

Les noies de bàsquet guanyen de 2 al Bescanó C.

COMPARTEIX-HO
, / 879 0

Aquesta passada jornada el femení del CB de PLF suma la primera victòria en aquesta temporada en aquest cas a la pista del Bescanó, per un ajustat 51 a 53. Les palafollenques s’han endut la victòria després d’un partit treballat però sense sort de casa a cistella, però dominat en defensa individual i de zona.

El proper partit de les noies entrenades per Cristobal Roa es farà al Palauet contra el Llagostera, dissabte a 2/4 de 6 de la tarda.

El sènior masculí no ha jugat aquesta setmana després que el seu rival, el Cornellà de Terri, demanés l’ajornament del partit. La propera jornada els nois s’enfrontaran als malgratencs Vilanova de Palafolls, en un dels derbis locals que ens ofereix la categoria. La temporada passada, els malgratencs van guanyar al Palauet per 41 a 48.