radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Economia Inditex adquireix els terrenys i les naus de Fibracolor

Inditex adquireix els terrenys i les naus de Fibracolor

COMPARTEIX-HO
, / 481 0

Era una notícia anunciada, però ara ja s’ ha concretat. Inditex s’ ha quedat totes les accions de Fibracolor. Fa 15 dies, el grup empresarial espanyol de fabricació i distribució tèxtil, va comprar tots els edificis i terrenys propietat de Fibracolor. Així ho explicava l’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia a aquesta emissora.Fibracolor es troba en aquest moments en fase de desmuntatge. Diverses empreses de l’ Iran, India i la China estan comprant les maquines que s’ utilitzaven a l’ empresa. L’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha anunciat que en els propers dies es col·locarà un màquina de Fibracolor a la rotonda Pau Casals, que recordar el pas de l’ empresa per Tordera.

Respecte als terrenys situats entre el carrer Montserrat fins al Riu, actualment són propietat de l’ immobiliària Rio Major. El sector està aturat i L’ ajuntament negociarà amb la propietat per saber com s’ estructurarà la zona que, en principi, és d’ ús comercial.

Ràdio Tordera