radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat Desarticulada una banda que robava a cases de Blanes i Lloret lligant als seus habitants.

Desarticulada una banda que robava a cases de Blanes i Lloret lligant als seus habitants.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 445 0

Els Mossos d’Esquadra, en un important operatiu, ha detingut a 8 persones desarticulant un grup que es dedicaven a l’assalt violent de vivendes. Als detinguts se’ls relaciona amb tres d’aquests robatoris que van tenir lloc aquest estiu a la Costa Brava.

El primer es va produir el 9 de juny, en un apartament de l’avinguda de l’Estació, a Blanes on els lladres, que anaven armats amb pistoles i duien passamuntanyes, van lligar el propietari de la casa i la seva família i es van endur diners, rellotges i joies.

El segon dels robatoris del qual s’ha pogut acreditar la participació dels detinguts es va cometre el 6 d’agost en un xalet de la urbanització Costa d’en Gallina, a Lloret de Mar. Els lladres van seguir el mateix modus operandi i, després de lligar la seva víctima, es van endur diners, diversos objectes de valor i una furgoneta, que va aparèixer poc després estacionada a Fenals.

Sorprenentment, en tots dos casos, els lladres van demanar el telèfon de contacte d’algú proper a les víctimes per poder avisar que els vinguessin a rescatar.

El tercer cas va tenir lloc el 18 d’agost, en un altre xalet de la urbanització Corona de Santa Cristina de Blanes. Els lladres van lligar el propietari, la seva dona i la seva filla i van endur-se joies i rellotges valorades en 135.000€ i un vehicle d’alta gamma que va ser recuperat poc després.

Els 8 detinguts, entre 20 i 47 anys eren veïns de Tordera, Blanes Lloret i Barcelona

Tots ells estan acusats de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i associació il·lícita i alguns ja han entrat a la presó.

Els mossos, però no han tancat la investigació i no es descarten més detencions.