radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Cultura Un programa d’esports i un de viatges principals novetats de la nova programació de RP.

Un programa d’esports i un de viatges principals novetats de la nova programació de RP.

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 941 0

Amb la tardor arriba la nova programació tardor hivern d’aquesta emissora. Entre les novetats en l’apartat de programes destaquen un nou espai destinat a viatges i escapades de cap de setmana, presentat per Marc Feixa i que començarà la propera setmana.

També destacable el nou espai destinat a resumir l’activitat esportiva dels equips palafollenc. PLF en joc, que és el nom del programa presentat per Jordi Sanchon i que repassarà l’agenda esportiva i els resultats de la jornada dels principals equips locals.

 Amb la nova programació també destaquen l’ampliació dels informatius, que avui comencen i que amplien presència en antena. Així a banda dels butlletins horaris i dels informatius del migdia, que ja es feien fins ara, l’oferta informativa s’ampliarà amb un informatiu edició nit a les 9 del vespre i un altre a primera hora del matí a les 9 amb la informació de servei, com ara el temps el trànsit i les principals informacions de PLF i comarca.

L’oferta informativa es completa amb la nostra plana web, que continuarà oferint les principals informacions relatives a l’actualitat municipal així com tota la informació d’aquesta emissora.

Pel que fa a la resta de programes es mantenen la majoria dels que ja podien escoltar la passada temporada de tardor – hivern. La nova programació de RP s’anirà incorporan paulativament i no serà fins a principis d’octubre que s’haurà desplegat completament