radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura Avui acaben el curs els alumnes de primària i secundària de PLF.

Avui acaben el curs els alumnes de primària i secundària de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

Aquests dijous les aules dels dos centres de primària i el de secundària del nostre municipi posaran el cartell de tancat per vacances fins el proper dia 15 de setembre, quan començarà el nou curs escolar 2008-2009.

El col·legi Les Ferreries de PLF ha tancat el curs aquests matí amb una ginkama amb els alumnes i el lliurement de les orles als estudiants de 6è curs que deixen el centre educatiu per començar l’ESO.

El Ceip Mas Prats també ha celebrat avui el final del curs amb l’acomiadament dels nens de 6è de primària i l’acollida dels alumnes de p5, que el proper any passaran al primer curs de primària. La festa ha acabat amb un pica-pica amb els pares al migdia al mateix centre.

Per la seva banda l’IES de PLF a banda de celebrar avui el final del curs, també celebren la graduació de la primera promoció d’estudiants de l’ESO al centre.

Aquests vespre a les 8, es farà una festa de graduació dels primers 53 alumnes que han cursat tota la secundària obligatòria al centre palafollenc. La festa es farà al teatre de PLF aquests vespre.
Alguns d’aquests estudiants seguiran estudiant al centre educatiu ja que a partir de l’any que ve, l’IES de PLF també oferirà estudis de Batxillerat.