radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Economia Aquesta tarda es fa una xerrada sobre el món laboral per alumnes d’ESO.

Aquesta tarda es fa una xerrada sobre el món laboral per alumnes d’ESO.

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

Què cal saber abans de treballar, aquests és el plantejament de la xerrada que aquesta tarda es farà al MiD de PLF, adreçat a joves que s’han d’incorporar al mercat laboral.

La xerrada, a càrrec de tècnics de la Diputació de BCN, pretén aconsellar i explicar a aquests joves tot el que fa referència als contractes de treball, a les condicions dels acomiadaments, i assumptes referents al món laboral.

La xerrada començarà a 2/4 de 6 de la tarda al MiD i és una mes de les activitats previstes a les Tardes joves d’ocupació, que cada dimarts a la tarda aconsella sobre ocupació als joves palafollencs. Qui vulgui més informació d’aquestes xerrades i de les tardes joves d’ocupació pot posar-se en contacte amb l’Àrea de joventut de l’Ajuntament de PLF o amb la de promoció econòmica, que en són les coordinadores de les tardes joves.