radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » PLF demana a Tordera que li pagui la despesa elèctrica i les escombraries dels seus veïns de Mas Reixach.

PLF demana a Tordera que li pagui la despesa elèctrica i les escombraries dels seus veïns de Mas Reixach.

COMPARTEIX-HO
, / 517 0

En l’última sessió plenària de l’Ajuntament de PLF, l’alcalde del municipi Valentí Agustí va explicar que els serveis jurídics de l’Ajuntament de PLF estan treballant per demanar a consistori torderenc que es faci càrrec de la despesa de llum i escombraries dels veïns de Mas Reixach que depenen de Tordera.

Segons Agustí no és lògic que PLF hagi d’assumir aquests diners i per això ja hi ha contactes amb l’Ajuntament de Tordera per arreglar aquesta situació en una urbanització que és compartida pels dos consistoris.

Per la seva banda el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament Torderenc, Carles Aulet assegurava la passada setmana a RP que Tordera està oberta a arreglar aquesta situació a la urbanització de Mas Reixach i explica per que les coses són tan complicades en aquesta urbanització.

Els dos consistoris comparteixen la gestió d’aquesta urbanització, que majoritàriament depèn de PLF.