radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura RP arriba demà el seu 3r aniversari.

RP arriba demà el seu 3r aniversari.

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 503 0

El dia 11 de juny del 2005 es posava en marxa de nou RP, l’emissora municipal del nostre municipi. En aquests tres anys l’emissora ha crescut en programació i també en oients com demostra l’últim estudi d’audiència encarregat a una empresa externa, en el que es constatava que prop de 5000 palafollencs segueixen regularment la nostra programació i d’aquests prop de 1500 ho fan quasi a diari.

Des del primer dia el compromís de l’emissora amb el municipi ha estat constant no sols com a espectadora dels fets principals de PLF sinò esdevenint una entitat cultural més, organitzant festes dels 80, maratons solidàries, o els palafollencs de l’any, entre d’altres.

L’emissora compta actualment amb una vintena de col.laboradors i tres professionals que són la columna vertebral de l’emissora, que emet 24 hores de producció pròpia.

Per celebrar aquest aniversari RP ha preparat un concert gratuït i multitudinari de Gospel Viu a la pl de Poppi de PLF pel proper dia 4 de juliol. La formació, una de les més importants a nivell estatal en el cant del gospel, presentarà el seu segon espectacle; the gospel experience, en directe i davant d’un miler d’espectadors que s’esperen a l’actuació d’aniversari de RP.
Demà, coincidint amb el dia de l’aniversari, aquesta emissora renovarà les seva identitat sonora amb noves sintonies generals i també d’informatius.