radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal Lloret esperen la mateixa ocupació aquest estiu que en el 2007.

Lloret esperen la mateixa ocupació aquest estiu que en el 2007.

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

Tot i que els hotelers catalans auguren una temporada no gaire positiva i que a les comarques gironines, les reserves de cara a la propera temporada d’estiu han baixat un 5% respecte l’any passat i de fet s’esperen estades més curtes, a Lloret les previsions dels hotelers no sembla anar encaminada en aquest sentit.

El gremi d’hostaleria assegura que, ara com ara amb les reserves que ja tenen, esperen una temporada similar a la del 2007. El moviment de reserves és fins i tot superior, segons el gremi que assegura que tot i que algun mercat baixa n’hi ha d’altres que pugen.

Tot i que no han donat dades concretes, s’augura un estiu amb ocupacions superiors al 95%, gràcies, en part, a l’ocupació d’última hora a través d’internet i de les reserves on-line.

Tot i aquestes previsions, els hotelers reclamen a la Generalitat més equipaments i millors infraestructures per a fomentar el turisme. En el cas de Lloret, reclamen més promoció per a la destinació. El gremi denuncia que hi ha les altres comunitats autònomes on la pròpia administració els financia les campanyes de promoció, mentre que a Catalunya la promoció prové del capital privat.

Nova Ràdio Lloret