radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Les principals platges del nostre voltant aconsegueixen la bandera blava.

Les principals platges del nostre voltant aconsegueixen la bandera blava.

COMPARTEIX-HO
, / 465 0

El vilatans i visitants de l’Alt Maresme i la Selva estaran contents aquests estiu, ja que la majoria de platges dels municipis de la costa han aconseguit la bandera blava, que certifica la qualitat de la sorra i l’aigua.
A la zona de l’Alt Maresme han aconseguit bandera blava la Platjola i la central de St. Pol, la platja de Garbí i la gran de Calella, la de Pineda Centre i la platja centre de Malgrat de Mar.

Les platges de La Mar Menuda i la Gran de Tossa, les platges de Fenals, Sa Boadella i central de Lloret de mar, la platja de S’abanell, la de Blanes i la de St. Francesc, a Blanes, són les platges amb bandera blava a la comarca de la Selva

A nivell general la costa catalana és la que més banderes blaves s’enduu aquests any 2008.

Aquestes banderes es donen a les platges que segueixen un seguit de criteris que s’agrupen al voltant de quatre pilars bàsics. El primer avalua la qualitat de les aigües de bany, la informació i educació ambiental, la gestió mediambiental, i per últim la seguretat i els serveis.