radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a Minut
Dilluns, 22:00 -23:00

i després

Informatiu Nit
Dilluns, 23:00-23:20
Home Comarcal La policia busca a uns lladres que van intentar robar a una entitat bancària de Blanes.

La policia busca a uns lladres que van intentar robar a una entitat bancària de Blanes.

COMPARTEIX-HO
, / 268 0

Els Mossos d’Esquadra busquen els autors que la matinada del dilluns al dimarts van intentar robar la caixa forta d’una sucursal de Caja Madrid, ubicada a la plaça Espanya de Blanes. Els lladres van poder escapar-se sense aconseguir endur-se res de l’entitat.

Els treballadors van observar el matí del dimarts que havien rebentat una finestra lateral de la sucursal. Un cop a l’interior van constatar que el vidre trencat no havia estat una bretolada sinó que algú havia trencat el vidre per accedir-hi a l’interior. Un cop a dins van intentar entrar a la caixa forta, sense èxit i van marxar amb les mans buides.

El responsable de la seu de Caja Madrid a Blanes va presentar la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra que van obrir una investigació.

En aquest sentit els agents van demanar a l’entitat bancària que hi ha just al davant. i a les que hi han en els carrers pròxims a la plaça Espanya, les cintes de seguretat que van enregistrar la nit del dilluns al dimarts d’aquesta setmana per intentar descobrir les persones que van entrar a l’entitat bancària tot i que no van poder accedir a la caixa forta.

Diari de Girona