radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 13:25-14:00
Inici » Neus Serra assegura que la denuncia de la regidora del PP de Malgrat és política i personal.

Neus Serra assegura que la denuncia de la regidora del PP de Malgrat és política i personal.

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 713 0

La portaveu de CiU a Malgrat ha explicat avui el seu posicionament de la denuncia que la portaveu del PP al consistori de Malgrat va interposar contra ella per uns articles i comentaris que la popular Anna Vega ha trobat insultants cap a la seva persona en el bloc de la regidora convergent.

Serra assegura que ha tingut coneixement de la denúncia fa menys d’una setmana, tot i que Vega la va interposar el mes de setembre passat, pel que ha lamentat que s’hagi hagut d’assabentar a través d’una citació, atenent que les dues regidores són del mateix municipi i coincideixen quasi a diari.

Serra, però ha respost a algunes apreciacions que feia Vega ahir a aquesta emissora. La primera és que la regidora convergent assegura que la denuncia no és sols personal, sinó també política, ja que la citació li va arribar a l’adreça de l’Ajuntament de Malgrat i al seu nom i càrrec com a regidora del grup municipal de CiU.

Serra també ha assegurat a RP que els articles que Vega aporta com a prova no hi ha cap mena de desqualificació cap a la regidora popular.

Serra ha explicat que la vista es farà el dia 9 de juny a Arenys de Mar, i que no hi ha cap careix divendres a Malgrat, tal i com Vega va assegurar ahir a aquesta emissora, i lamenta haver arribat a una situació que parlant s’hagués pogut solucionar. L’escrit de la denuncia vincula a Serra amb dos blocs, el seu personal i un altre que també ha estat denunciat per Vega, segons la citació que Serra ha rebut.