radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat D’aquí a una setmana comencen les preinscripcions del Casal d’estiu municipal.

D’aquí a una setmana comencen les preinscripcions del Casal d’estiu municipal.

COMPARTEIX-HO
, / 417 0

Avui hem conegut com serà el casal d’estiu organitzat per l’Ajuntament de PLF.
El casal d’enguany començarà el proper dia 30 de juny i s’allargarà fins el 29 d’agost, en dos torns, el primer mes fins el dia 29 de juliol i el segon mes del 30 de juliol i fins el 29 d’agost, en horari tan de matí, de 9 a 1 del migdia, com de tarda de 4 a 7.

Al Casal hi poden prendre part tots els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i els preus van des del més barat, 1 dels mesos al torn de tarda, que costa 75€, fins els dos mesos a temps complert que costa 260 € per infant, que és el cost màxim per participant.

Les preinscripcions cal formalitzar-les durant la propera setmana. En concret el dimecres vinent de 4 de la tarda a 6, dijous de 6 a 8 i divendres al matí de 9 a 12. Cada dia té un horari diferent per tal de poder satisfer qualsevol necessitat.

 

Per fer les preinscripcions i realitzar consultes podeu adreçar-vos al MiD i preguntar per la Noemí en l’horari senyalat. A la plana web de RP, hi trobareu tota la informació referent als preus i horaris del casal d’estiu municipal de PLF per aquests estiu 2008.