radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política PLF viurà aquests dissabte la seva 1a jornada sobiranista organitzada per Esquerra.

PLF viurà aquests dissabte la seva 1a jornada sobiranista organitzada per Esquerra.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 506 0

La secció local d’Esquerra Republicana de Palafolls ha organitzat per aquests proper 17 de maig una jornada reivindicativa i informativa sobre el sobiranisme català.

Aquestes jornades pretenen posar sobre la taula diferents arguments des de diferents punts de vista sobre la possibilitat del sobiranisme a Catalunya.

La jornada oferirà dues xerrades, la primera des d’una òptica més jurista amb Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial, a proposta de CiU, i una segona òptica econòmica i financera amb la xerrada d’Elisenda Paluzie, Professora de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona i directora l’Observatori del Finançament de Catalunya .

Les xerrades es faran durant el matí, al MiD, de forma conjunta entre els dos ponents, i pretenen ser participatives i obertes a tothom qui ho vulgui ja que la intenció dels organitzadors és donar informació i alhora acabar amb molts tòpics, tal i com explica el secretari d’organització d’Esquerra a PLF, Francesc Alemany.

Enguany la jornada girarà entorn als conceptes econòmics i juristes, però la secció local d’esquerra assegura que en properes edicions es parlarà d’altres conceptes de l’independentisme català.

La 1a jornada sobiranista de PLF neix amb voluntat d’oferir cada any xerrades i altres activitats reivindicatives. Enguany, per exemple la jornada s’acompanyarà d’una fira de productes etiquetats en català, durant tota la jornada al voltant del MiD.