radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports Óscar Rodríguez i Marta Castells guanyen la cursa de PLF.

Óscar Rodríguez i Marta Castells guanyen la cursa de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 456 0

Tot i l’amenaça de pluja i d’algun plugim, ahir diumenge es va celebrar la 7a edició de la cursa popular dels 9 km de PLF. A l’igual que l’any 2005, Óscar Rodríguez va ser el guanyador absolut, després de completar el recorregut de 9km en 30 minuts. Amb aquests crono l’atleta palafollenc va reduir en quasibé 3 minuts el seu resultat de fa 2 anys.

Rodríguez va completar la cursa amb una velocitat mitjana de 18 km hora.
En categoria Femenina, la guanyadora va ser la lloretenca Marta Castells, que va completar els 9 km amb un temps de 39 minuts i 17 segons. Segons el temps, Castells va corre amb una velocitat mitjana de 13.5 km/h.

La pluja sí va fer desanimar a molts corredors i enguany la cursa ha obtingut menys participació que en d’altres edicions. Segons l’organització, ahir van prendre part un total de 160 corredors, en aquesta cursa que s’ha convertit en un clàssic al mes de maig arreu de la comarca.